Què és?

El Club d’Aran és una associació cultural per a nois d’entre 10 i 18 anys, creada per un grup de pares interessats a donar una bona educació, humana i cristiana als seus fills mitjançant l’estudi i l’aprofitament del temps de lleure.

Des de d’Aran s’organitzen diferents activitats extraescolars encaminades a aquesta finalitat. La tasca del club es recolza, per tant, en els pares i intenta donar continuïtat a la formació que els nois reben a casa i a l’escola. També, al Club es donen sessions de formació dirigides als pares.

La figura del preceptor

A d’Aran es procura que cada noi tingui assignat un preceptor que s’encarrega d’ajudar-lo a treballar bé i l’anima a desenvolupar les seves aptituds i a adquirir l’esperit de col·laboració, solidaritat, generositat, ajuda i servei als altres; cosa que repercuteix en la millora de la família i de la societat.

L’Opus Dei i el Club d’Aran

Els pares que van fundar el Club, van deixar a càrrec de la Prelatura de l’Opus Dei la formació humana i cristiana dels nois del Club. En els següents enllaços s’ofereix informació addicional sobre aquesta tasca de formació amb el jovent: Labor de Sant Rafael ILabor de Sant Rafael II.

Què és l’Opus Dei?

L’Opus Dei és una Prelatura Personal de l’Església Catòlica, fundada per Sant Josepmaria Escrivà, que té com a missatge recordar a tots els homes i dones que poden ser sants mitjançant la seva professió, en l’acompliment dels seus deures ordinaris de cristians enmig del món.

Un comentari a “Què és?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *