Gimcana fotogràfica per Sant Cugat (5è i 6è)

Aquest dissabte els socis de 5è i 6è van participar en la tradicional gimcana fotogràfica per Sant Cugat. Un pla mític que posa a proba tan l’atreviment dels nanos com la seva imaginació. Les probes anaven des d’aconseguir fotografiar una persona gran fent el signe “me gusta” fins a aconseguir sortir amb una gorra real de policia.

Per problemes tècnics, que esperem poder solucionar, ara no podem penjar les fotografies, però tot i que tots els grups ho van fer de meravella, ens agradaria fer un esment especial al grup d’en Quim Utgés i l’Eduard García, ja que després de moltes edicions d’aquesta Gimcana han sigut els primers en completar amb èxit totes les probes, per tan simplement enhorabona!

trucada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *