1r d’ESO: visita a la ciutat esportiva Dani Jarque

El dia 10 de desembre els de 1r d’ESO vam visitar la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on entrenen els equips de totes les categories del RCD Espanyol. Els assitents vam poder gaudir d’unes instal·lacions de luxe i van poder veure alguns partits de futbol base. A més, vam poder saludar a la majoria dels jugadors del primer equip, inclòs l’entrenador, quan ja marxaven de les instal·lacions. Agraïm especialment a @DlegoLopez@David_Lopez6, @Diego_Reyes13, @FelipaoCaicedo, @GerardMoreno9, @chicoperez11, @JaviLopez16, @Jurado10Marin, Leo Baptistao, @ODuarte04, @SalvaSevilla14, @JoseReyes_19@roberto_rj16, i a Quique Sánchez Flores el fet d’haver-nos saludat i d’haver-se fet unes fotos amb nosaltres. Per suposat, agraïm també a en Santi Gilabert el fet d’haver-nos acompanyat a la ciutat esportiva. Fins la propera, @SantiGilabert.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *