14 de juny: sopar de fi de curs de D’Aran

Benvolgudes famílies,

Com cada any, ens adrecem a vosaltres, amb molta il·lusió, per convidar-vos al sopar de fi de curs de D’Aran. Queda poc perquè acabi un curs que ha estat molt intens i, el proper dissabte 14 de juny, ens reunirem per tancar-lo al jardí del club.

El sopar de fi curs, per matrimonis, començarà a les 9h del vespre. Per tal d’organitzar-ho, us demanem que cada família porti alguna cosa per picar, que no hi calguin coberts:

– Els pares de 4rt, 5è i 6è de Primària, 1r i 2n d’ESO: sopar salat.

– Els pares de 3r d’ESO fins 2n de Batxillerat: les postres, dolç i pastes.

Durant el sopar es veurà un recull de les millors fotos del curs i es projectaran i votaran els videoclips que els diversos nivells han estat gravant durant aquest final de curs. El sopar és també un bon moment per parlar amb el preceptor dels vostres fills sobre l’estiu i el pla de vacances que teniu pensat per a ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *