6è: Pla a la platja de la Barceloneta

Aquest dissabte passat, 1 de març, els de 6è ens vam anar a la Platja de la Barceloneta a fer volar unes cometes, a jugar a futbol… Van venir el Juan Infiesta, el Juan Antonio Rakosnik, el José Carmona, el Carles Prat, el Txomin Sánchez, l’Àlex Sunyer, l’Ízan Domínguez, l’Oriol López i el Vitalik.

El pla va acomplir totes les expectatives! En primer lloc, vam estar fent volar les cometes a la platja. Fou difícil, però després d’uns quants intents vam aconseguir fer volar una de les dues. Després, vam fer diversos partits de futbol i de freesbe, vam jugar a caçar coloms i gavines, vam enterrar un dels que venia a la sorra, vam fer jocs de salts… Quan ja ens vam cansar, ens vam anar a agafar el metro cap a les torres Mapfre. Allà, vam poder veure uns quants skaters i uns cotxes de luxe molt bonics. Va ser, en resum, un pla rodó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *