UN MAGNÍFIC STRATEGO!

L’Stratego és, sense cap mena de dubtes, un dels grans plans del club. Aquest dissabte passat va tenir lloc una gran batalla al poliesportiu de La Farga. 4t, 1r i 2n d’ESO, per una banda, comandats per en Dani Corpas i, per l’altra, 5è i 6è, amb l’experimentat mariscal Enrique Sañoso. Un total d’uns 50 nanos es van aplegar per disputar la batalla.

Va haver-hi temps per fer dues partides. La primera fou bastant llarga, i estava bastant igualada fins que, en una jugada mestra, l’Abel Juárez, de 6è, va interceptar la bandera de l’equip rival, el Lucas Ciller. La segona fou més breu però també hi hagué temps per la polèmica. Les dues ‘bombes H’ van explotar de bon inici i, al final, per un estret marge, va tornar a guanyar el mariscal Sañoso.

Un pla, sens dubte, per tornar a repetir, que acabà amb uns xurros ben calentons i una mica de xocolata desfeta.

image_00019 image_00020 image_00017 image_00008 image_00005

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *