20 de setembre: sopar d’inici de curs

Benvolgudes famílies,

Com cada any, ens adrecem a vosaltres, amb molta il·lusió, per convidar-vos al sopar d’inici de curs de D’Aran. Abans del sopar, presentarem també els encarregats dels diversos cursos i les activitats que es desenvoluparan

El sopar d’inici de curs, per matrimonis, començarà aquest divendres 20 a les 9h del vespre. Per tal d’organitzar-ho, us demanem que cada família porti alguna cosa per picar, que no hi calguin coberts:

  • Els pares de preclub, 5è i 6è de Primària, 1r i 2n d’ESO: sopar salat.
  • Els pares de 3r d’ESO fins 2n de Batxillerat: les postres, dolç i pastes.

Durant el sopar es veurà un recull de fotos de les activitats d’estiu. El sopar és també un bon moment per parlar amb el preceptor dels vostres fills sobre el nou curs que s’enceta i les activitats que faran aquest any al club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *