6è: D’Aran 3 – 0 Thau

D’Aran 3 – 0 Thau

Gols: Pablo (2) i Alejandro (1)

Els de sisè vam guanyar un partit molt difícil contra el THAU, que ens havia guanyat a l’anada al seu camp per 3-2, i que va tornar a demostrar que és un equip rocós, difícil i perillós, al qual ens costà guanyar.

Nosaltres vam poder jugar amb gairebé tots es nostres efectius; llevat del Víctor Carilla que, amb el dit trencat no pot tornar fins després de Setmana Santa. Ja des del principi del partit, vam aconseguir acorralar el Thau a la seva àrea. Amb un joc ràpid per bandes, controlant la pilota, vam tenir diverses ocasions. Els nostres davanter, però, no van tenir prou encert i van perdonar unes quantes en línia de gol. Mentre, el Thau organitzava perillosos i rapidíssims contraatacs els quals només la perícia dels nostres jugadors va poder anul·lar. En aquestes, qui va obrir el marcador fou el Pablo, en una galopada des del fons del camp, amb un xutàs que va entrar per l’escaire de la porteria. Aquest gol ens va tranquil·litzar. Vam tenir encara més ocasions: un altre gol ‘fantasma’ del Pablo, que l’àrbitre no donà per vàlid i un anul·lat per un fora de joc ‘tonto’ a l’àrea. Així, arribàrem amb l’1-0 a la fi del primer quart.

El segon i tercer quart van ser parts difícils. Nosaltres vam perdonar a dalt un munt d’ocasions i el Thau va tenir diverses oportunitats de posar l’empat al marcador en diverses de les seves ràpides i fulminants contres. El 1-0 es va mantenir fins al darrer quart. El Thau s’obrí una miqueta per cercar la igualada i això ens permeté obrir el camp i gaudir de més ocasions. En aquestes, l’Alejandro ficà el 2-0 al marcador que acabarem de tancar poc després amb el 3-0. Al final, tres punts i primers, esperant als resultats dels escolapis, a la classificació.

L’anàlisi del míster:

Esteban (10): molt segur en totes les seves intervencions, es nota que ha treballat les pilotes per dalt. Gran partit.

Pablo (11): immens en defensa i perillós al contraatac, va jugar un dels seus millors partits, amb gol.

Santi (11): segur en el tall, perillós en l’atac, distribuí la pilota amb criteri i perillositat.

Guillem (10): segur en defensa i ràpid al tall, està millorant molt.

Àlex (11): seguríssim al darrere. Tallant totes les pilotes, arribant sempre de cap… Un espectacle.

Guille (10): segur i contundent al darrere.

Josep (10): dels seus millors partits, en clara progressió, s’està convertint en un mig-campista contundent.

Marc (11): encara que no va tenir tanta sort de cara al gol, distribuí la pilota amb criteri i va ser perillosíssim. Gran partit.

Felipe (10): no fou dels seus millors partits, però encara així estigué immens combinant la pilota, xutant amb perill…

Ignasi (10): dels seus millors partits, fort i ràpid en totes les jugades.

Alejandro (10): porta diversos partits marcant gol. Quan se centra demostra una gran qualitat i efectivitat que pot anar a més.

Albert (10): va demostrar una gran habilitat per jugar entre línies. Es fica entre els davanters i els mig-campistes i desconcerta els rivals. Els gols del darrer quart es degueren, en gran part, a aquesta habilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *