6è: D’Aran 3 – 1 Escola Pia, VICTÒRIA DECISIVA

D’Aran 3 – 1 Escola Pia

Gols: Marc Feliu (2), Felipe Vargas 1

Els de sisè vam aconseguir una victòria importantíssima contra el millor equip de la lliga: els escolapis, que arribaven al partit invictes després d’haver guanyat amb solvència tots els rivals. Com l’any passat, hem estat els únics capaços de derrotar un dels equips amb més toc i bon futbol de la lliga i, això, amb diverses baixes significatives, com la de Víctor Carilla, que es trencà un dit el dia abans.

El partit fou apassionant, digne del gran futbol que tots dos equips duem a terme. Vam sortir una miqueta espantats, i al primer quart no vam acabar de ‘carburar’. En una d’aquestes, un dels davanters dels escolapis ens robà la cartera i avançà la Pia al marcador: 0-1. No ens vam desanimar, però, i vam començar a dominar el partit, i així arribàrem al segon quart.

Al segon quart vam fer diversos canvis i vam començar a dominar el partit. Començàrem a arribar amb perill a la porteria rival, però no teníem la sort de part nostra. En aquestes, els escolapis duien a terme perillosos contraatacs dels quals uns quants van estar a punt d’acabar en gol. Només el bon ofici de l’Esteban i dels nostres defenses, unit a un pessic de sort, van evitar que augmentessin el seu avantatge.

Va ser el Marc Feliu el que ens va portar la tranquil·litat amb el gol de l’empat, després d’una gran jugada de l’equip. A partir d’aquí el partit s’igualà mica en mica fins que ens avançàrem al marcador: el temps corria a favor nostre i ens vam dedicar a mirar de mantenir la pilota davant la pressió dels escolapis. Al darrer quart vam tancar el marcador amb un bonic gol que serà important pensant en una possible tornada en què ens juguem tot a Terrassa. En resum, una gran victòria d’equip!

L’anàlisi del míster:

Esteban (10): Partidàs de l’Esteban a la porteria. Es va atrevir i ens salvà uns quants gols. Agafant confiança…

Pablo (10): segur en el tall i en totes les jugades com a central. No deixà passar  ningú

Àlex (11): immens al darrer en totes les jugades; lluitador, ben col·locat…

Guillem (9): va donar seguretat i bon fer al darrere.

Guille (9,5): va sortir per substituir el Marc per lesió temporal. Molt segur i contundent.

Ignasi (10): dels seus millors partits, molt ràpid i segur. Portà perill.

Marc (11): partit immens del Marc. Es col·locà bé al centre del migcamp i conduí amb criteri l’equip pressionant en tot moment. Dos golassos.

Alejandro (10): desequilibrant i lluitador, fou dels millors a dalt.

Josep (9): molt segur i contundent en defensa, dels seus millors partits.

Tomàs (9): començà una mica adormit però es va anar centrant. Gran partit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *