PreClub: Campionat de Wii pares i fills

El cinquè pla d’aquest curs del PreClub D’Aran ha estat el més multitudinari i el més impressionant. Tres pantalles gegants connectades a tres Wiis! Increïble. Al principi, estava previst un campionat de parelles pare-fill, però com que érem tants, els pares s’han hagut de sacrificar i quedar-se sense jugar. S’ha sentit el comentari de més d’un nen: “Tota la setmana ensenyant el meu pare a jugar, i ja veus…”.

Els de 4t de Primària, que estan a punt de deixar el preclub i entrar a D’Aran per la porta gran, van fer una categoria a part. És en aquesta Wii on va haver més rivalitat i passió. L’èxit del pla era tant, que fins i tot van venir competidors de Barcelona o Les Fonts. Per poc no és internacional.

El campionat va acabar amb un merescut berenar. I ara què? Quin és el pròxim pla? Dieun que ara que ve el bon temps farem una sortida amb bicicleta. Genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *