Partit amistós de preparació del MIF 2012: Tempir – D’Aran

Diumenge, 26 de febrer de 2012. Estadi de Bell-lloc del Pla (Girona). Sol: temperatura ideal per a la pràctica del futbol. Club Tempir, Campió del MIF 2008. Club d’Aran, “la Joya Verde” i equip rebel·lació en el MIF 2011.

La preparació del partit prometia molt. Una selecció molt acurada de jugadors estava diposada a derrotar l’equip gironí. A última hora, vam tenir algunes baixes significatives, i va partir l’expedició de Sant Cugat amb els següents homes: Gilson, Isaac, Pau, Edu i Carlos. L’equip va contar amb la col·laboració de Jose, Ferran i Carlos, i la cessió d’Álvaro i Sergio.

Tot i això, el resultat va ser molt ajustat: Tempir 6 – 4 D’Aran. Gols: 1-0; 2-0; 3-0; 3-1; 3-2; 4-2; 5-2; 5-3; 5-4; 6-4.

En acabar el partit, vam fer una barbacoa a la piscina, i els més atrevits es van banyar. Per la tarda, vam passejar pels carrers de Girona, amb gelat inclòs!

Mira la crònica a la pàgina oficial del MIF!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *