6è: Avenç 3 – 5 D’Aran, una victòria treballada en un grandíssim partit

Escola Avenç 3 – 5 D’Aran 

Gols: Felipe Vargas 4, Alejandro Torrente 1

El partit que vam jugar aquest dissabte passat fou partidàs, en tots els sentits. Jugàvem entre nosaltres dos dels equips que havíem quedat campions a la primera fase, i això es notà en què fou un partit intens amb moltes ocasions i bon joc per les dues bandes.

Nosaltres arribàvem amb algunes baixes significatives (el Marc Feliu i l’Ignasi Ramírez, que no hi eren), però ens en sortírem amb èxit. L’Avenç és un equip que fica molta intensitat en totes i cadascuna de les jugades, des del primer fins el darrer minut, i té una gran efectivitat al contraatac. Els nostres homes sortiren una mica adormits i, al poc de començar, ells s’avançaren al marcador. Nosaltres vam tenir ocasions, però no acabàrem de concretar-ne cap. El primer quart acabà amb un 1-0 a favor d’ells.

Al segon quart decidírem que s’havia de remuntar i vam canviar la disposició tàctica. Vam  posar el Santi, l’Alejandro i el Felipe al migcamp i el canvi es notà. Amb un grandíssim Felipe, vam passar del 1-0 a un 2-3 just però que ens permeté arribar a la mitja part per davant al marcador.

El tercer quart fou de ‘resistència’. Els nostres homes estaven esgotats per l’esforç del segon, però vam aconseguir arribar amb un increïble 0-0. El Víctor Carilla va fer desenes de parades que evitaren que ells s’avancessin al marcador. El Guille Cardona, el Pablo Peregrín, el Tomás… resistiren abaix com campions. Per acabar, al darrer quart, el David i el Guillem ens donaren oxigen al migcamp i vam aconseguir anul·lar l’efecte del tercer gol amb el qual escurçaren distàncies al marcador però al qual, immediatament, contestà el Felipe amb el seu quart gol. Després d’això, resistírem amb l’ajut del Josep Fondevila i un gol de l’Alejandro, a un Avenç que no deixà d’intentar-ho fins el darrer minut.

Al final, 3-5 a favor nostre en un partit contra un dels grans rivals de la lliga. Ara, a confirmar la tasca feta el pròxim dissabte!

L’ANÀLISI DEL MÍSTER:

1) Felipe (10): jugà a mig gas (havia estat gairebé tota la setmana malalt), però fou decisiu amb quatre gols.

2) Alejandro (10): dels seus millors partit; lluitador, centrat, va fer un gran gol que ens donà tranquil·litat.

3) Guillem (9,5): començà la primera part una mica adormit, però s’acabà centrant, i va fer un grandíssim darrer quart al mig-camp. Gran partit.

4) David (9,5): començà com el Guillem, una mica adormit, però fou clau al darrer quart per donar-nos seguretat i oxigen quan estàvem esgotats.

5) Josep (9,5): fallà en una de les jugades en què ens van ficar gol, però ho va arreglar amb un dels seus millors partit lluitant i perseguint el contrari. Gran partit.

6) Santi (10): gran partit el que va jugar, que va acabar esgotat. Fou clau moure’l al mig-camp, ja que ens permeté la remuntada amb la seva presència i atac.

7) Víctor (11): li posem un ’11’ perquè fou increïble. Segur en totes les intervencions, valent… El penal que li xiularen no tenia pinta de ser-ho. Ens salvà de diverses ocasions clares de l’Avenç.

8) Tomás (10): immens. Va anar fort, no deixà passar ningú i va mostrar seguretat. Si perd la por a anar de vegades a per la pilota (que tens força!), serà un crac.

9) Guille (9,5): molt bon partit, va demostrar molta seguretat en totes i cadascuna de les seves accions al darrere.

10) Pablo (10): partit en què tornava després d’unes quantes setmanes malalt, estigué contundent i no deixà passar ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *