Arrenca el Pre-d’Aran!!

El dissabte 26 de novembre van començar les activitats per a nens de 1r a 4t de Primària que, cada cert temps, s’aniran organitzant al Club.
L’Eduard, el César i el Josepmaria havien preparat dos fabulosos circuits d’Scalextric. A mitja tarda, com al Gran Prix de Brasil, els cotxes de les diverses escuderies escalfaven motors per començar la competició. Els dos circuits no van deixar d’estar actius al llarg de tota la tarda. Per sort, els equips de mecànics (importantíssims com a la F1) no paraven de resoldre qualsevol problema amb els cotxes. El pas per boxes era brevíssim. Després de la cursa, vam berenar i vam marxar cap a casa. El Gabriel i el Pepe es deien quan sortien: “M’ho he passat molt bé! Quan serà la pròxima?”

El preClub és una iniciativa dels pares de nens que tenim fills a Primària i encara no poden ser socis del Club (és a dir nens de 1r a 4t). Aprofitem les instal·lacions de D’Aran i nosaltres mateixos ens encarreguem d’organitzar l’activitat i de treure-la endavant. Si tens un fill d’aquestes edats, t’esperem en el pròxim pla. Però no deixis el nen i marxis, et necessitem també a tu. Aviat s’anunciarà la pròxima activitat, la de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *